Μιχαλόπουλος Θ. Χρήστος - EPIMORFOSIS
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον
EL | EN
14
αποτελέσματα βρέθηκαν
Μιχαλόπουλος Θ. Χρήστος

Είναι απόφοιτος του τμήματος φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Αθηνών. Ασκεί το επάγγελμα του φυσικοθεραπευτή από το 2003 σαν ιδιώτης αλλά και σε Νοσοκομεία ενώ από το 2009 είναι υπεύθυνος μυοσκελετικών παθήσεων και Θεραπευτικής άσκησης στο κέντρο φυσικοθεραπείας Βιοανάδραση.

Η κλινική του κατεύθυνση και εξειδίκευση αφορά τις μυοσκελετικές παθήσεις. Στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών του σπουδών ασχολήθηκε με το manual therapy και ειδικά με την μέθοδο Maitland. Το Maitland concept αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη μέθοδο manual therapy καθώς εκτός από τεχνικές κινητοποίησης περιλαμβάνει εμβιομηχανική ανάλυση, διαχείριση χρόνιου πόνου, αντιμετώπιση νευροδυναμικών προβλημάτων κ.α. Ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κύκλο σπουδών της IMTA (international Maitland Teacher Association) και είναι διαπιστευμένος IMTA Manual Therapist.

Η μεταπτυχιακή του εκπαίδευση περιλαμβάνει επίσης πιστοποιημένη εξειδίκευση , στην αποκατάσταση μυοπεριτοναϊκών (Stecco Fascial Manipulation , IMTT myofascial trigger point therapy, MDF) και νευροδυναμικών δυσλειτουργιών ( IMTA, NDS) καθώς και στον βελονισμό και το Dry Needle.

Παράλληλα αναγνωρίζοντας, μέσα από την κλινική του εμπειρία, την σημασία της θεραπευτικής άσκησης εξειδικεύτηκε και έγινε πιστοποιημένος instructor σε μεθόδους όπως το Clinical Pilates και το Gyrokinesis.

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ