ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - EPIMORFOSIS
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον
EL | EN
14
αποτελέσματα βρέθηκαν
Καλώς ήρθατε
στην

Επί 25 και πλέον έτη το Κέντρο διά Βίου Μάθησης 1 – Στελεχών Υγείας EPIMORFOSIS, οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια και μεταπτυχιακά προγράμματα για Φυσιοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές , Γιατρούς και άλλους επαγγελματίες  υγείας, που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, προκειμένου να παρέχουν υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας υπηρεσίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από το 1995 έως και σήμερα πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 60 σεμινάρια εκμάθησης τεχνικών και μεθόδων, μαθημάτων ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ αλλά και μοναδικών διαλέξεων, που παρακολούθησαν περισσότεροι από 5.000 Φυσιοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Γιατροί και άλλοι Επαγγελματίες της Υγείας, από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και χώρες του εξωτερικού.

Το Κέντρο μας προσφέρει :

  • Υψηλή ποιότητα σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων
  • Κορυφαία εκπαιδευτικά προγράμματα
  • Διδασκαλία από διεθνώς αναγνωρισμένους καθηγητές
  • Σύγχρονες υποδομές
  • Πρακτική εφαρμογή σε περιστατικά ασθενών.

Η EPIMORFOSIS επιλέγει και προτείνει την εκμάθηση των πλέον αξιόπιστων μεθόδων και τεχνικών διοργανώνοντας ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ σεμινάρια σε συνεργασία με διεθνείς Ομοσπονδίες, Συλλόγους και Ενώσεις, μερικές απο τις οποίες είναι: IPNFA, IBITA, IMTA, MCTA, MCCONNELL INSTITUTE, SPT-EDUCATION, BeBo®, IMTT, SHEFFIELD HALLAM UNI, IKTA, EFDMA, PILATES FISIOS DI SILVIA RANERI®, HANNE-MARQUARDT-FUSSREFLEX®,  FORMTHOTICS™ ACADEMYZML, NORRIS HEALTH, HOPSCOTCHTHERAPY, SI NETWORK, THE SPIRAL FOUNDATION κ.α.

Αυτοί οι συλλογικοί φορείς αναγνωρίζονται ως αξιόπιστοι, τόσο από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Φυσικοθεραπευτών (WCPT) & την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργοθεραπευτών (WFOT) όσο και απο άλλους διεθνείς φορείς όπως IFOMT, ZKV, APTA, CSP, MACP, ACPRC κ.α.

Η EPIMORFOSIS συνεργάζεται με καθηγητές που έχουν πλήρη γνώση, θεωρητική και πρακτική του αντικειμένου που διδάσκουν και κατέχουν την επίσημη μέθοδο ή τεχνική.

ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ

Η εξυπηρέτηση της ανάγκης για όλο και πιο ενημερωμένους, καταρτισμένους θεραπευτές, αποτελεί κινητήριο δύναμη του Κέντρου μας.

Η επιστημονική κατάρτιση που προσφέρει μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα, δίνει αυτοπεποίθηση στους θεραπευτές για τις ικανότητες τους και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας τους.

Στην πολυετή διαδρομή του, το Κέντρο μας έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία το παρακάτω εκπαιδευτικά σεμινάρια:

ΔΕΙΤΕ ΤΑ
Στοιχεία εταιρίας
Επωνυμία: ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Ο.Ε.
Διακριτικός τίτλος: "EPIMORFOSIS" Κέντρο Δια Βίου Μάθησης - Κωδ. αδείας ΕΟΠΠΕΠ: 2100528
Δραστηριότητα: ΥΠΗΡ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
Αριθμ. Γ.Ε.Μ.Η.: 128914606000
ΑΦΜ: 800551451
Δ.Ο.Υ.: Δ' ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
Διεύθυνση: Ι. ΔΡΑΓΟΥΜΗ 5, Τ.Κ. 54625, Θεσσαλονίκη - Ελλάδα
Τηλέφωνο : 694 666 8680
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
Διεύθυνση: Καραολή & Δημητρίου 105 (πρώην Ελευθερίας),
Μοσχάτο 183 45 Αθήνα - Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 4829303
Οι αίθουσές μας

To Κέντρο  διά Βίου Μάθησης Στελεχών Υγείας “EPIMORFOSIS”  διαθέτει σήμερα 2 πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες με τα πιο σύγχρονα εποπτικά μέσα,  κατάλληλη για την διεξαγωγή σεμιναριών υψηλού επιπέδου, εφάμιλλη των αντίστοιχων κέντρων άλλων δυτικών χωρών.
Παράλληλα συνεργάζεται με το Ξενοδοχείο DIVANI PALACE ACROPOLIS (5*) χρησιμοποιώντας τις αίθουσές του.