Χρήστος Κομισόπουλος - EPIMORFOSIS
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον
EL | EN
14
αποτελέσματα βρέθηκαν
Χρήστος Κομισόπουλος

Ο Χρήστος Φ. Κομισόπουλος είναι Φυσικοθεραπευτής, με πλέον των 23 ετών διδακτικής εμπειρίας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στα αντικείμενα της Νευρολογικής Αποκατάστασης και της Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας (ΤΕΙ Λαμιάς και Αθήνας) της Κινησιολογίας, της Εμβιομηχανικής, της Νευρομυοσκελετικής Φυσιολογίας και Θεραπείας βασισμένης  σε Επιστημονικές Ενδείξεις   (AMC- Queen Margaret and Oxford Brookes University).

Είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Αθηνών(1996), κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών στην  Νευρολογική Αποκατάσταση (Brunel University-1999) και Κλινικής Εξειδίκευσης στην Φυσικοθεραπεία σε Εγκαύματα και στην Πλαστική Χειρουργική  και Επανορθωτική Χειρουργική Άκρας Χειρός (Katholieke Universiteit van Leuven, Belgian Hand Therapist-1995).

Υπήρξε εισηγητής και ιδρυτικός πρόεδρος του «Επιστημονικού Τμήματος Γηριατρικής Φυσικοθεραπείας» του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (2007) και εργάζεται σε Ανοιχτό Γηριατρικό Κέντρο, από το 2000.

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης συμμετέχει σε πολυάριθμες επιστημονικές εκδηλώσεις και είναι ενεργό μέλος διεθνών και ελληνικών επιστημονικών φορέων. Συμμετέχει ως σύνεδρος, εισηγητής, πρόεδρος συνεδριάσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και σεμινάρια.  Είναι πιστοποιημένος «OTAGO Cascade Trainer» (2014) και εθελοντής επιστημονικός συνεργάτης του Συλλόγου Μυοσκελετικής Υγείας «ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ» (από το 2007).

Για περισσότερα από δέκα χρόνια συμμετέχει σε σεμινάρια της EPIMORFOSIS, παρέχοντας εξειδικευμένη διερμηνεία.

Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τις βλάβες του περιφερικού νευρικού συστήματος, την χρήση της ηλεκτροθεραπείας, την θεραπευτική μάλαξη, την αποκατάσταση της άκρας χείρας, την νευροαποκατάσταση, την πρόληψη των πτώσεων και την κινησιοθεραπεία ως μέσο πρόληψης και προαγωγής της μυοσκελετικής υγείας.

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ