Στέλα Αντωνοπούλου - EPIMORFOSIS
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον
EL | EN
14
αποτελέσματα βρέθηκαν
Στέλα Αντωνοπούλου

Στέλα Αντωνοπούλου MSc, Pt

Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και ασκεί το επάγγελμα της φυσικοθεραπείας από το 2012.

Συνέχισε την εκπαίδευσή της στην Μεγάλη Βρετανία, πάνω στη δια χειρός κινητοποίηση (manual therapy) των περιφερικών αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης αποκτώντας τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Master of Science in Advancing Practice Physiotherapy το 2015, από το τμήμα “​School of Sport, Exercise and Rehabilitation Science” του​ ​πανεπιστημίου του Birmingham.

Στη συνέχεια το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της στη Γυναικολογική φυσικοθεραπεία και την αποκατάσταση των δυσλειτουργιών του πυελικού εδάφους την κινητοποίησε να εξειδικευτεί στην αξιολόγηση και αποκατάσταση της γυναικείας ακράτειας από τον Pelvic, Obstetric and Gynaecological Physiotherapy (POGP, CSP).

Έχει επιπλέον εκπαιδευτεί στις αθλητικές κακώσεις, τις ειδικές περιδέσεις και το Θεραπευτικό Pilates από διεθνώς αναγνωρισμένους εκπαιδευτές.

Στην Αγγλία εργάστηκε σε ιδιωτική κλινική αναγνωρισμένη για την εμπειρία της σε μυοσκελετικά προβλήματα, παθήσεις των μαλακών ιστών, των νεύρων και των αρθρώσεων.

Έχοντας αποκτήσει επιπλέον εμπειρία συνεργαζόμενη με αρκετά ιδιωτικά φυσικοθεραπευτήρια στην Αθήνα, είναι πλέον ιδιοκτήτρια και επιστημονικά υπεύθυνη του δικού της ιδιωτικού εργαστηρίου φυσικοθεραπείας VIVERE​ στο Μαρούσι, με εξειδίκευση στις Μυοσκελετικές Παθήσεις, τη Θεραπευτική Άσκηση και τη Γυναικολογική Φυσικοθεραπεία. Βασική της προσέγγιση αποτελεί η εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας θεραπεία, βάση των τελευταίων επιστημονικών δεδομένων (evidence based practice) και του βιο-ψυχο-κοινωνικού μοντέλου, έχοντας σαν σκοπό την ολιστική φροντίδα και την ανακούφιση του ασθενή από τον πόνο.

Τέλος, είναι μέλος του Chartered Society of Physiotherapists (CSP), του Health & Care Professions Council (HCPC) και του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ).

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ