Ανδρονίκη Γιάτσιου - EPIMORFOSIS
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον
EL | EN
14
αποτελέσματα βρέθηκαν
Ανδρονίκη Γιάτσιου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικοθεραπείας   του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης το 2018 , με πτυχιακή εργασία “Επιπτώσεις τις εμμηνόπαυσης και φυσικοθεραπευτική αντιμετώπιση”. Ξεκίνησε να εργάζεται ως φυσικοθεραπεύτρια  από φοιτήτρια  και από πολύ νωρίς της δημιουργήθηκε η ανάγκη  να επιμορφωθεί περισσότερο και να γεμίσει με διαφορετικούς τρόπους  αντιμετώπισης  τη φαρέτρα της. Το 2009 παρακολούθησε σεμινάρια “THE MAITLAND APPROACH- στην αυχενική και οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης” στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ . Στη συνέχεια εργάστηκε σε μεγάλο κέντρο αποκατάστασης της Θεσσαλίας αποκτώντας μεγαλύτερη εμπειρία σε μεγάλη ποικιλία ασθενών.

Η Κρίση του 2010 όμως την έφερε πάλι πίσω στην Αθήνα και εκμεταλλευόμενη την μεγάλη αγάπη της για μάθηση την οδηγεί να διδάσκει από πολύ νωρίς στο Δημόσιο ΙΕΚ Πειραιά  στο τμήμα Βοηθός Φυσικοθεραπείας. Πολύ γρήγορα επιλέχθηκε να συμμετέχει ως μέλος της τριμελούς επιτροπής για την επιλογή θεμάτων  για πιστοποίηση στα δημόσια ΙΕΚ της Ελλάδας “στο τμήμα βοηθός φυσικοθεραπευτή” από τον ΟΕΕΚ καθώς και ως ειδικός επιστήμονας  στις εξετάσεις πιστοποίησης στο τμήμα βοηθός φυσικοθεραπευτή που έλαβε χώρα στη Ν. Ιωνία 19/09/2011. Συνέχισε να εργάζεται ως εκπαιδεύτρια στα δημόσια ΙΕΚ Πειραιώς και Περιστερίου έως και το 2014.

Παράλληλα εργαζόταν σε μεγάλα φυσικοθεραπευτήρια της Αθήνας ώσπου το 2012 αποφάσισε να γνωρίσει τον κόσμο της Οστεοπαθητικής συμμετέχοντας στο πρώτο τμήμα Οστεοπαθητικής  Σχολής της Γερμανίας (OSD) στην Ελλάδα . Αυτό αποτέλεσε μεγάλο σταθμό στη ζωή της και ανακάλυψε την μεγάλη της αγάπη για την σπλαχνική κινητοποίηση. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της με πτυχιακή εργασία “Could visceral osteopathic manipulation contribute to health, addressing gut microbiome?” .  Με πρόταση από την εταιρία «EPIMORFOSIS»  και με την προτροπή του καθηγητή της,  έγινε βοηθός στα εργαστηριακά μαθήματα της σπλαγχνικής κινητοποίησης, όπου συνεχίζει έως και σήμερα.

Πριν  ακόμα ολοκληρώσει της σπουδές της στην Οστεοπαθητική αποφάσισε να εμβαθύνει περισσότερο και να παρακολουθήσει το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  στο τμήμα της Φυσιολογίας με τίτλο “Μοριακή και εφαρμοσμένη φυσιολογία με ειδικότητα το Manual Therapy”.  Το 2020 απέκτησε τον μεταπτυχιακό τίτλο με πτυχιακή εργασία “Τhe role of visceral manipulation in rehabilitation”.

Εδώ και 8 χρόνια εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας  σε θεραπείες κατ’οίκον και συνεχίζει να πλουτίζει τις γνώσεις της με επιμορφωτικά σεμινάρια.  Από το 2018 είναι κάτοχος FDM Basic certificate από τον European fascial distortion model association (EFDMA) στην Αθήνα. Το 2019 παρακολούθησε  το σεμινάριο Orthopedic Lymph Drainage Therapy: Fluid articular release – upper από το Chickly Health institute καθώς και το Heart Centered Therapy από το Chickly Health institute.

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ