Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον
EL | EN
14
αποτελέσματα βρέθηκαν

Σύνδεση

Εγγραφή

Ένας κωδικός θα αποσταλλεί στο email σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την καλύτερη πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, την διαχείριση του λογαριασμού σας και για άλλους λόγους που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

Nick Marcer
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

Ο Dr Nick Marcer ασκεί την Οστεοπαθητική πάνω από 35 χρόνια. Είναι έμπειρος λέκτορας, κλινικός επιτηρητής και διεθνής εξεταστής. Αφού πιστοποιήθηκε ως οστεοπαθητικός από την European School of Osteopathy (ESO), Maidstone, Kent, UK, δούλεψε σε δυο πολύ διαφορετικά εργαστήρια, ένα που επικεντρωνόταν στη θεραπεία χρόνιων προβλημάτων, ενώ το άλλο ασχολούνταν με οξεία προβλήματα. Αυτή η πρώιμη εμπειρία τον βοήθησε να αναπτύξει τη δική του προσέγγιση σε όλους τους ασθενείς. Αργότερα, ο Nick δούλεψε για αρκετά χρόνια στο Thermal Spa, στην Ischia, Italy και τους χειμώνες στην Πανεπιστημιακή Κλινική του νοσοκομείου Innsbruck, Austria. Για ακόμη μια φορά, αυτές οι δυο αντίθετες επαγγελματικές εμπειρίες ήταν σημαντικές στην εξέλιξη του ως οστεοπαθητικός.


Με την επιστροφή του στο Η.Β., επέστρεψε στη διδασκαλία της ESO και στην επίβλεψη εξωτερικών ασθενών σε κλινική, στην οποία κατείχε τη θέση του Διευθυντή Αθλητικής Κλινικής, επίσης κατείχε τη θέση καθηγητή ανατομίας και δομικών και σπλαχνικών τεχνικών. Ο ρόλος του ως καθηγητής ανατομίας στο ΗΒ επεκτάθηκε περεταίρω όταν έγινε βοηθός του Prof. Frank Willard στο University of New England College of Osteopathic Medicine, in Maine USA.


Επι του παρόντος, ο Nick ζει στην Ελβετία, όπου είναι διευθυντής ενός κέντρου Γενικής Οστεοπαθητικής. Επιπρόσθετα, διδάσκει Ανατομία στο School of Osteopathy, Fribourg, Switzerland ως μέρος των Πανεπιστημίων της Δυτικής Ελβετίας. Διδάσκει τόσο πρακτική ανατομή όσο και θεωρία. Ειδικεύεται στο νευρικό σύστημα, ιδιαίτερα στο αυτόνομα και στην σπλαχνική ανατομία. Ο ρόλος του ως διεθνής λέκτορας και εξεταστής λαμβάνει μέρος σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, ΗΠΑ και Ρωσία.

ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ