John Langendoen - EPIMORFOSIS
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον
EL | EN
14
αποτελέσματα βρέθηκαν
John Langendoen
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

John Langendoen MSc, Grad.OMT, B.PT Sportsphysiotherapist IMTA Teacher  


Ο John απέκτησε το πτυχίο του στη Φυσικοθεραπεία στο Ρότερνταμ το 1976. Από το 1988 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Kempten της Γερμανίας. Ο John απέκτησε τα προσόντα του OMT σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Curtin στο Περθ της Δυτικής Αυστραλίας το 1994 και αποφοίτησε με Masters of Science in Pain Management από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας στο Κάρντιφ του Ηνωμένου Βασιλείου το 2003.  


Είναι ο ιδρυτής και πάροχος του Pre-Season Screening & Management Concept (PSC) για επαγγελματίες αθλητές (ατομικούς και ομαδικούς) και ασχολείται τόσο με το ποδόσφαιρο (π.χ. Εθνική ομάδα της Κορέας στα Παγκόσμια Κύπελλα FIFA 2002 και 2006, σήμερα επικεφαλής φυσιοθεραπευτής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν) όσο και με το χόκεϊ επί πάγου (Dynamo Moscow & Εθνική ομάδα Ρωσίας 2004-2008).  


Ο Τζον πήρε το δίπλωμα καθηγητή από τη International Maitland Teachers Association (IMTA) το 1996. Επί του παρόντος, ο John συνεχίζει να εργάζεται σε ιδιωτικό ιατρείο στο Kempten και διδάσκει postgraduate manipulative therapy, functional elastic taping and pain management σε διάφορες χώρες.  
Είναι πρώην μέλος και πρόεδρος της εκπαιδευτικής επιτροπής του Deutsche Verband für Manuelle Therapie (Maitland® Konzept) (DVMT) (1994 – 2007) και πρόεδρος της εκπαιδευτικής επιτροπής του Διεπιστημονικού Φόρουμ για τα κρανιοπροσωπικά σύνδρομα (IFCFS).  
Το 2005 ο John διορίστηκε στη διεθνή συμβουλευτική επιτροπή του περιοδικού Manual Therapy και έγινε μέλος της επιτροπής Standards Committee IFOMPT.

ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ