Ελένη Σκουτέλη - EPIMORFOSIS
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον
EL | EN
14
αποτελέσματα βρέθηκαν
Ελένη Σκουτέλη
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

Δεν υπάρχουν τρέχοντα σεμινάρια

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ της ίδιας Σχολής έκανε την ειδικότητα της παιδιατρικής στην Αθήνα και συνέχισε την υποειδικότητα της παιδονευρολογίας στο νοσοκομείο Hammersmith του Λονδίνου (Royal Post-Graduate Medical School) για δύο χρόνια.


Μετά από αυτό συνέχισε την παιδονευρολογία στο Children’s Hospital της Βοστώνης για τρία επιπλέον χρόνια. Εκεί εξειδικεύθηκε στην παιδική επιληψία και ηλεκτροφυσιολογία και έγινε Instructor του Πανεπιστημίου Harvard των ΗΠΑ.


Επέστεψε στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση το 1990. Έκτοτε είναι ελεύθερος επαγγελματίας και εκτός του προσωπικού της ιατρείου είναι σύμβουλος μονάδων εντατικής νοσηλείας νεογνών των μαιευτηρίων “ΜΗΤΕΡΑ” και “ΡΕΑ”.


Τα τελευταία 28 χρόνια είναι εθελόντρια ιατρός στην ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών, όπου πρόσφατα ορίσθηκε και ως αντιπρόεδρος. Εκεί διευθύνει από το 2011 το τμήμα πρώιμης παρέμβασης βρεφών. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας και πρόεδρος της Ελληνικής Παιδονευρολογικής Εταιρείας.


Είναι μέλος πολλών ελληνικών και ξένων ιατρικών εταιρειών με συγγραφικό έργο σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά και συχνά προσκεκλημένη ομιλήτρια σε συνέδρια, ημερίδες και επιμορφωτικά σεμινάρια.


 

ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ