Πιστοποιήσεις των Σεμιναρίων μας - EPIMORFOSIS
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον
EL | EN
14
αποτελέσματα βρέθηκαν
Πιστοποιήσεις των Σεμιναρίων μας

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ από τον ΕΟΠΠΕΠ

Η EPIMORFOSIS είναι Κέντρο δια Βίου Μάθησης, πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

Ο  Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, που εγκρίνει και χορηγεί πιστοποίηση σε φορείς και δομές για την υλοποίηση  προγραμμάτων εκπαίδευσης με πιστοποιημένες προδιαγραφές, βάσει πιστοποιημένων επαγγελματικών περιγραμμάτων στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης

Η EPIMORFOSIS διοργανώνει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ σεμινάρια σε συνεργασία με διεθνείς Ομοσπονδίες, Συλλόγους και Ενώσεις, μερικές από τις οποίες είναι:

IPNFA, IBITA, IMTA, MCTA, MCCONNELL INSTITUTE, SPT-EDUCATION, BeBo®, IMTT, SHEFFIELD HALLAM UNI, IKTA, EFDMA, PILATES FISIOS DI SILVIA RANERI®, HANNE-MARQUARDT-FUSSREFLEX®,  FORMTHOTICS™ ACADEMY, NORRIS HEALTH, HOPSCOTCHTHERAPY, SI NETWORK, THE SPIRAL FOUNDATION κ.α.

Αυτοί οι συλλογικοί φορείς αναγνωρίζονται ως αξιόπιστοι, τόσο από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Φυσικοθεραπευτών (WCPT) & την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργοθεραπευτών (WFOT) όσο και από άλλους διεθνείς φορείς όπως: IFOMT, ZKV, APTA, CSP, MACP, ACPRC κ.α.

 

 

ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ (DO)

Η EPIMORFOSIS είναι ο μοναδικός φορέας στην Ελλάδα, που διοργανώνει μαθήματα ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ σε συνεργασία με την Γερμανική Σχολή Οστεοπαθητικής   (Osteopathie Schule Deutschland® – O.S.D.) τα οποία οδηγούν στην απόκτηση του τίτλου DODiploma in Osteopathy).

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ αναγνωρίζει και πιστοποιεί την μοναδικότητα της διοργάνωσης στην Ελλάδα, απο την EPIMORFOSIS.

Το Δίπλωμα Οστεοπαθητικής ( DODiploma in Osteopathy), που απονέμεται από την OSD, αναγνωρίζεται από όλους σχεδόν τους Εθνικούς Συλλόγους Οστεοπαθητικών της Ευρώπης, των ΗΠΑ και του Καναδά.