Πιστοποιήσεις των Σεμιναρίων μας - EPIMORFOSIS
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον
EL | EN
14
αποτελέσματα βρέθηκαν

Σύνδεση

Εγγραφή

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την καλύτερη πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, την διαχείριση του λογαριασμού σας και για άλλους λόγους που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

Πιστοποιήσεις των Σεμιναρίων μας

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ από τον ΕΟΠΠΕΠ

Η EPIMORFOSIS είναι Κέντρο δια Βίου Μάθησης, πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

Ο  Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, που εγκρίνει και χορηγεί πιστοποίηση σε φορείς και δομές για την υλοποίηση  προγραμμάτων εκπαίδευσης με πιστοποιημένες προδιαγραφές, βάσει πιστοποιημένων επαγγελματικών περιγραμμάτων στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης

Η EPIMORFOSIS διοργανώνει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ σεμινάρια σε συνεργασία με διεθνείς Ομοσπονδίες, Συλλόγους και Ενώσεις, μερικές από τις οποίες είναι:

IPNFA, IBITA, IMTA, MCTA, MCCONNELL INSTITUTE, SPT-EDUCATION, BeBo®, IMTT, SHEFFIELD HALLAM UNI, IKTA, EFDMA, PILATES FISIOS DI SILVIA RANERI®, HANNE-MARQUARDT-FUSSREFLEX®,  FORMTHOTICS™ ACADEMY, NORRIS HEALTH, HOPSCOTCHTHERAPY, SI NETWORK, THE SPIRAL FOUNDATION κ.α.

Αυτοί οι συλλογικοί φορείς αναγνωρίζονται ως αξιόπιστοι, τόσο από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Φυσικοθεραπευτών (WCPT) & την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργοθεραπευτών (WFOT) όσο και από άλλους διεθνείς φορείς όπως: IFOMT, ZKV, APTA, CSP, MACP, ACPRC κ.α.

 

 

ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ (DO)

Η EPIMORFOSIS είναι ο μοναδικός φορέας στην Ελλάδα, που διοργανώνει μαθήματα ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ σε συνεργασία με την Γερμανική Σχολή Οστεοπαθητικής   (Osteopathie Schule Deutschland® – O.S.D.) τα οποία οδηγούν στην απόκτηση του τίτλου DODiploma in Osteopathy).

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ αναγνωρίζει και πιστοποιεί την μοναδικότητα της διοργάνωσης στην Ελλάδα, απο την EPIMORFOSIS.

Το Δίπλωμα Οστεοπαθητικής ( DODiploma in Osteopathy), που απονέμεται από την OSD, αναγνωρίζεται από όλους σχεδόν τους Εθνικούς Συλλόγους Οστεοπαθητικών της Ευρώπης, των ΗΠΑ και του Καναδά.