Οστεοπαθητική Σχολή Γερμανίας - EPIMORFOSIS
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον
EL | EN
14
αποτελέσματα βρέθηκαν
Οστεοπαθητική Σχολή Γερμανίας

ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ (DO)

Η EPIMORFOSIS είναι ο μοναδικός φορέας στην Ελλάδα, που διοργανώνει μαθήματα ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ σε συνεργασία με την Γερμανική Σχολή Οστεοπαθητικής  ( Osteopathie Schule Deutschland® – O.S.D.) τα οποία οδηγούν στην απόκτηση του τίτλου DO (Diploma in Osteopathy).

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ αναγνωρίζει και πιστοποιεί την μοναδικότητα της διοργάνωσης στην Ελλάδα, απο την EPIMORFOSIS.

Το Δίπλωμα Οστεοπαθητικής ( DODiploma in Osteopathy), που απονέμεται από την OSD, αναγνωρίζεται από όλους σχεδόν τους Εθνικούς Συλλόγους Οστεοπαθητικών της Ευρώπης, των ΗΠΑ και του Καναδά.

Το ΚδΒΜ1 EPIMORFOSIS, μετά την έναρξη και επιτυχή ολοκλήρωση των μαθημάτων Οστεοπαθητικής σε 5 τμήματα (groups), προτίθεται να διοργανώσει ΝΕΑ σειρά μαθημάτων σε πρόγραμμα “Part-Time” παρακολούθησης της Γερμανικής Σχολής ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ Osteopathie Schule Deutschland (OSD) με τη συνεργασία του Πανελλήνιου Συλλόγου Οστεοπαθητικής (Π.Σ.Ο.) με έναρξη τον Φεβρουάριο του 2023.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα 4 ετών  και κατανέμονται σε 40 τριήμερα σεμινάρια ( 10 σεμινάρια ανά έτος – περίπου ένα κάθε μήνα), δηλαδή  135 ημέρες (1.495 ώρες διδασκαλίας), συμπεριλαμβανομένων των ημερών της κλινικής άσκησης και των εξετάσεων.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κατά κανόνα τις ημέρες Παρασκευή 12.30 – 20.30, Σάββατο 09.00 – 18.00 & Κυριακή 09.00 – 17.00.

Τα μαθήματα της σχολής απευθύνονται αποκλειστικά σε ιατρούς, φυσιοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, κ.ά. αποφοίτους των σχολών επαγγελμάτων υγείας (πτυχιούχους AEI, ΤΕΙ ή ισοτίμων με αυτά).