Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον
EL | EN
14
αποτελέσματα βρέθηκαν

Σύνδεση

Εγγραφή

Ένας κωδικός θα αποσταλλεί στο email σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την καλύτερη πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, την διαχείριση του λογαριασμού σας και για άλλους λόγους που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

Οστεοπαθητική Σχολή Γερμανίας

ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ (DO)

Η EPIMORFOSIS είναι ο μοναδικός φορέας στην Ελλάδα, που διοργανώνει μαθήματα ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ σε συνεργασία με την Γερμανική Σχολή Οστεοπαθητικής  ( Osteopathie Schule Deutschland® O.S.D.) τα οποία οδηγούν στην απόκτηση του τίτλου DO (Diploma in Osteopathy).

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ αναγνωρίζει και πιστοποιεί την μοναδικότητα της διοργάνωσης στην Ελλάδα, απο την EPIMORFOSIS.

Το Δίπλωμα Οστεοπαθητικής ( DODiploma in Osteopathy), που απονέμεται από την OSD, αναγνωρίζεται από όλους σχεδόν τους Εθνικούς Συλλόγους Οστεοπαθητικών της Ευρώπης, των ΗΠΑ και του Καναδά.

Το ΚδΒΜ1 -Στελεχών Υγείας EPIMORFOSIS, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση 2 τμημάτων Οστεοπαθητικής (έναρξη 2012 & 2014), καθώς και την έναρξη άλλων 2 τμημάτων το 2017  & 2018, προτίθεται να διοργανώσει μια ΝΕΑ σειρά μαθημάτων (Οστεοπαθητική Σχολή Γερμανίας (OSD) – 5ο ΤΜΗΜΑ ΑΤ21 – ΑΘΗΝΑΣ), ξεκινώντας τον Ιανουάριο του 2021.

Τα μαθήματα διαρκούν 5 έτη, – 135 μέρες που κατανέμονται σε 40 τριήμερα σεμινάρια (1.495 ώρες διδασκαλίας) – συμπεριλαμβανομένων των ημερών της κλινικής άσκησης και των εξετάσεων.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κατά κανόνα τις ημέρες Παρασκευή 12.30 – 20.30, Σάββατο 09.00 – 18.00 & Κυριακή 09.00 – 17.00.

Τα μαθήματα της σχολής απευθύνονται αποκλειστικά σε ιατρούς, φυσιοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, κ.ά. αποφοίτους των σχολών επαγγελμάτων υγείας (πτυχιούχους AEI, ΤΕΙ ή ισοτίμων με αυτά).