Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον
EL | EN
14
αποτελέσματα βρέθηκαν

Σύνδεση

Εγγραφή

Ένας κωδικός θα αποσταλλεί στο email σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την καλύτερη πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, την διαχείριση του λογαριασμού σας και για άλλους λόγους που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

Elly Hengeveld
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

Η Elly ολοκλήρωσετο Bachelor στη Φυσικοθεραπεία στο Akademie voor Fysiotherapie τουΡότερνταμτηςΟλλανδίαςτο 1980.


Αφού εργάστηκε για ένα σύντομο διάστημα σε μία ιδιωτική κλινική στην Ολλανδία, μετακόμισε στην Ελβετία όπου και εργάστηκε σε διάφορα νοσοκομεία και σε ιδιωτική κλινική. Το 1990 έλαβε την πιστοποίηση OMT από τη Schweizer Verband fur Orthopadische Manuelle Therapie (SVOMP), ενώ το 1992 έλαβε τη διδακτική επάρκεια από τη Ausbildnerin Berner Kaderschule. Το 2000 αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του East London, UK με τον τίτλο Masters of Science.


Η Elly έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα και έχει συμβάλλει στη συγγραφή βιβλίων. Αποτελεί ένα από τους συγγραφείς της 6ης έκδοσης του Maitland’s Vertebral Manipulation, ενώ δημοσίευσε μαζί με τον Kevin Banks την τελευταία έκδοση του Maitland Peripheral Manipulation (2005), καθώς και το Maitland Clinical Companion (2009). Αφού πιστοποιήθηκε ως καθηγήτρια από την International Maitland Teachers Association (IMTA) το 1992, προβιβάστηκε σε Senior καθηγήτρια το 2003. Διετέλεσε γραμματέας της IMTA από το 1992 μέχρι το 1994 και πρόεδρος από το 1995 έως το 2001.


 Η Elly είναι τέως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της SVMP (Schweizerischer Verband Manipulativer Physiotherapie). Σήμερα η Elly είναι μέλος της εκπαιδευτικής επιτροπής της Schweizerischer Verband Orthopaedischer Manipulativer Physiotherapie (SVOMP). Εργάζεται σε ιδιωτική κλινική και διδάσκει σε προπτυχιακά και σε μεταπτυχιακά προγράμματα. Τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα της περιλαμβάνουν τους ασθενείς με χρόνιο πόνο, παραδείγματα κίνησης ως τη βάση της γνώσης των φυσικοθεραπευτών, παραδείγματα βιώματος της πάθησης και οπτικές γωνίες που βασίζονται στη salutogenetic θεώρηση, διαδικασίες κλινικού συλλογισμού, ειδικά του αφηγηματικού συλλογισμού στην κλινική πρακτική, τις ψυχοκοινωνικές διαστάσεις της φυσικοθεραπείας και του manual therapy, καθώς και το ρόλο της ποιοτικής έρευνας στην φυσιοθεραπευτική έρευνα.

ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ